Het Weer

Florida heeft als bijnaam the Sunshine State en heeft die naam uiteraard te danken aan het hoge aantal zonne-uren, maar ook aan het feit dat Florida een belangrijke vakantie- en overwinterbestemming is voor Amerikanen. Het klimaat is voor het grootste gedeelte een warm zeeklimaat. Het weer is daarom erg aangenaam, en het zonnige weer trekt het hele jaar door veel vakantiegangers naar Florida.

De Winter

De winters in Florida zijn zeer mild. Over het algemeen is het zacht, zonnig en zeer aangenaam. Miami en omstreken noteren heel veel dagen met temperaturen boven de 20 graden en als het écht koud wordt dan zakt de temperatuur overdag naar waardes van 10 tot 15 graden. Niet voor niets is Florida dé overwinterbestemming voor veel Amerikanen en wordt de staat wel eens gekscherend het bejaardenhuis van Amerika genoemd. Voor Europeanen is Florida een ideale vakantiebestemming vanwege dit mooie weer.

De Zomer

Al met al is Florida een ideale bestemming om te genieten van mooi en zonnig weer. Zelfs in de winter is het er relatief warm te noemen en in zomer heerst er een subtropisch klimaat. Voor een vakantie om optimaal van mooi weer te genieten in ieder seizoen is Florida de ideale bestemming.

Zelfs in de winter is het er relatief warm te noemen en in zomer heerst er een subtropisch klimaat. Voor een vakantie om optimaal van mooi weer te genieten in ieder seizoen is Florida de ideale bestemming.
Florida
7°
geheel bewolkt
Luchtvochtigheid: 87%
Windkracht: 3m/s NO
Max 18 • Min 6
21°
Do
19°
Vr
24°
Za
26°
Zo
27°
Ma
Weer in OpenWeatherMap